Harasjøen Badeplass - Ilseng.net : Harasjøen i stange er omtrent 8 km lang og egner seg ypperlig for padling med kano og kajakk.

Vi regner med å være framme ved . Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Tjernet er forholdsvis lite, med noe sandstrand og benker/sitteplasser. Da eli bryhni skulle bade på harasjøen sommeren 2004 fant hun en gammel. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen.

Sjøen har grense for båtmotorer på 5 hestekrefter så her blir . Ilseng.net
Ilseng.net from www.ilseng.net
Det er en badeplass i sørenden av vannet nærmest vegen. Tjernet er forholdsvis lite, med noe sandstrand og benker/sitteplasser. Harasjøen i stange er omtrent 8 km lang og egner seg ypperlig for padling med kano og kajakk. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen. Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Vi regner med å være framme ved . Da eli bryhni skulle bade på harasjøen sommeren 2004 fant hun en gammel. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen.

Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen.

Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Tjernet er forholdsvis lite, med noe sandstrand og benker/sitteplasser. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen. Sjøen har grense for båtmotorer på 5 hestekrefter så her blir . Harasjøen har en god krepsebestand hvor all kan fange denne delikatessen mot å løse kort. (bomveg) utover til avkjøring badeplass. Om den gangen hun skulle finne seg en ny fin badeplass. Harasjøen i stange er omtrent 8 km lang og egner seg ypperlig for padling med kano og kajakk. Vi regner med å være framme ved . Husk desinfisering av utstyret du skal benytte. Det er en badeplass i sørenden av vannet nærmest vegen. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen. Start fra harasjøen badeplass/parkeringn kl.

Sjøen har grense for båtmotorer på 5 hestekrefter så her blir . Start fra harasjøen badeplass/parkeringn kl. Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Det er en badeplass i sørenden av vannet nærmest vegen. Vi regner med å være framme ved .

Tjernet er forholdsvis lite, med noe sandstrand og benker/sitteplasser. Ilseng.net
Ilseng.net from www.ilseng.net
Da eli bryhni skulle bade på harasjøen sommeren 2004 fant hun en gammel. Start fra harasjøen badeplass/parkeringn kl. Tjernet er forholdsvis lite, med noe sandstrand og benker/sitteplasser. (bomveg) utover til avkjøring badeplass. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen. Harasjøen har en god krepsebestand hvor all kan fange denne delikatessen mot å løse kort. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen. Vi regner med å være framme ved .

Da eli bryhni skulle bade på harasjøen sommeren 2004 fant hun en gammel.

Harasjøen har en god krepsebestand hvor all kan fange denne delikatessen mot å løse kort. Husk desinfisering av utstyret du skal benytte. Da eli bryhni skulle bade på harasjøen sommeren 2004 fant hun en gammel. Harasjøen i stange er omtrent 8 km lang og egner seg ypperlig for padling med kano og kajakk. Tjernet er forholdsvis lite, med noe sandstrand og benker/sitteplasser. (bomveg) utover til avkjøring badeplass. Vi regner med å være framme ved . Sjøen har grense for båtmotorer på 5 hestekrefter så her blir . Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Om den gangen hun skulle finne seg en ny fin badeplass. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen. Det er en badeplass i sørenden av vannet nærmest vegen. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen.

Harasjøen har en god krepsebestand hvor all kan fange denne delikatessen mot å løse kort. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen. Sjøen har grense for båtmotorer på 5 hestekrefter så her blir . Tjernet er forholdsvis lite, med noe sandstrand og benker/sitteplasser. Husk desinfisering av utstyret du skal benytte.

Harasjøen har en god krepsebestand hvor all kan fange denne delikatessen mot å løse kort. Ilseng.net
Ilseng.net from www.ilseng.net
Harasjøen har en god krepsebestand hvor all kan fange denne delikatessen mot å løse kort. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen. Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Husk desinfisering av utstyret du skal benytte. Tjernet er forholdsvis lite, med noe sandstrand og benker/sitteplasser. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen. Det er en badeplass i sørenden av vannet nærmest vegen. Vi regner med å være framme ved .

Harasjøen har en god krepsebestand hvor all kan fange denne delikatessen mot å løse kort.

Sjøen har grense for båtmotorer på 5 hestekrefter så her blir . Vi regner med å være framme ved . Husk desinfisering av utstyret du skal benytte. (bomveg) utover til avkjøring badeplass. Da eli bryhni skulle bade på harasjøen sommeren 2004 fant hun en gammel. Om den gangen hun skulle finne seg en ny fin badeplass. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen. Harasjøen har en god krepsebestand hvor all kan fange denne delikatessen mot å løse kort. Tjernet er forholdsvis lite, med noe sandstrand og benker/sitteplasser. Start fra harasjøen badeplass/parkeringn kl. Det er en badeplass i sørenden av vannet nærmest vegen. Harasjøen i stange er omtrent 8 km lang og egner seg ypperlig for padling med kano og kajakk. Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge.

Harasjøen Badeplass - Ilseng.net : Harasjøen i stange er omtrent 8 km lang og egner seg ypperlig for padling med kano og kajakk.. Husk desinfisering av utstyret du skal benytte. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen. Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Tjernet er forholdsvis lite, med noe sandstrand og benker/sitteplasser. Start fra harasjøen badeplass/parkeringn kl.